TENTANG KAMI

Rakanda merupakan pasar raya yang menjual peralatan bakeri, peralatan dapur dan barang-barang plastik. Kami menawarkan harga kilang kepada pelanggan runcit kami. Stok yang sempurna dan harga yang berbaloi membolehkan para usahawan kecil dan serdahana mendapatkan barangan keperluan perniagaan di bawah satu bumbung dengan mudah, cepat dan selesa.

Rakanda is established in 2009. We started as a single grocery shop, to now, Rakanda has developed into a supermarket that operates retail and wholesale. With a warehouse area of more than 20,000 sq. ft., we have store up sufficient stock to cater overwhelming demands and serve our customers with topnotch service.

Peralatan bakeri, peralatan dapur dan barangan plastik yang merupakan barangan keperluan peniaga makanan dan minuman, semuanya terdapat di cawangan-cawangan kami di Negeri Sembilan, Selangor dan Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur. Tiga bahagian utama Rakanda, iaitu bahagian peralatan bakeri, bahagian peralatan dapur dan bahagian barangan plastik mempunyai pilihan yang pelbagai lagi sempurna. Hal ini memudahkan para pelanggan membuat bandingan antara pelbagai jenama, pembekal, bahan, warna, kualiti, harga dan sebagainya. Kesemua pilihan yang kami sediakan berdasarkan keperluan para usahawan kecil dan sederhana.

Jika anda memasak untuk keluarga anda, anda mesti mengunjungi Rakanda. Anda akan mendapati Rakanda ialah tempat yang baik sekali untuk membeli peralatan dapur dan peralatan bakeri. Hal ini kerana sungguhpun anda membeli bilangan yang kecil tetapi tetap menikmati harga borong di sini. Selaku pengguna yang pandai menghitung, anda akan mendapati berbelanja di Rakanda bukan sahaja jimat tetapi berkualiti.

Kunjungi Rakanda, menikmati barangan yang anda perlukan dengan harga kilang yang berpatutan.

Anda usah bersusah payah membandingkan harga di kilang, pusat beli-belah dan tempat lain. Menjimatkan masa dan tenaga ketika membeli-belah di Rakanda merupakan faedah yang terunggul dalam kehidupan harian yang sibuk.

Menjual barangan runcit dengan harga borong

Pelbagai pilihan di bawah satu bumbung

Menawarkan barangan bermutu yang lengkap kepada peniaga makanan dan minuman

Barangan yang berbagai-bagai, harga yang berpatutan dan perkhidmatan yang mesra

color
http://rakanda.my/wp-content/themes/blake/
http://rakanda.my//
#50CCB3
style3
paged
Loading posts...
/home/rakandam/public_html/
#
off
none
loading
#
Sort Gallery
http://rakanda.my/wp-content/themes/blake
on
off
off
off